20% Korting op gordijnen

STIJLVOL RAMEN DECOREREN MET DE MOOISTE GORDIJNSTOFFEN

Gordijnen zijn een uitstekende manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven, maar ook om de ruimte te isoleren. Middels het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zowel zonlicht als kou weren of juist binnenlaten. 

Bij Voor Verf & Wonen heb je een ruime keuze en kun je gordijnen op maat laten maken zodat die perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur. Kies voor kwaliteit, professioneel advies en scherpe prijzen. Én profiteer nu van 20% korting van 4 t/m 16 september 2023 bij Voor Verf & Wonen. Vraag naar de voorwaarden.

VERDUISTEREND OF NIET?
WIJ ADVISEREN JE GRAAG!

Gordijnen kiezen kan een echte uitdaging zijn. Zo kun je kiezen voor verduisterende stoffen en zijn er ook diverse confectiemogelijkheden. Denk aan de confectie van de plooi, het voeren van de gordijnen of het toepassen van een bies.

De mogelijkheden zijn écht eindeloos en we helpen je graag om de beste gordijnen voor jouw woonsituatie te vinden. De montage en het inmeten van jouw ideale gordijnen nemen wij voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van het schitterende eindresultaat!

We heten je welkom
Bij De Bruijn voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
De Bruijn voor Verf & Wonen
Westvoorstraat 36|4671 CE Dinteloord
Telefoon 0167-522315|E-mail info@pdebruijnenzoon.nl
Maandag08.30 - 12.3013.30 - 17.30
DinsdagGesloten
Woensdag08.30 - 12.3013.30 - 17.30
Donderdag08.30 - 12.3013.30 - 17.30
Vrijdag08.30 - 12.3013.30 - 17.30
Zaterdag08.30 - 16.00
Routebeschrijving